Bij de Gooise Psychologen Praktijk bieden wij hulp op verschillende manieren. Wij bespreken dit met u en besluiten samen welke manier het best past.

 

Face to face

Dit is de manier die u waarschijnlijk het meest bekend voor komt. Bij face to face nodigen wij u uit voor een gesprek in een behandelkamer op locatie. U gaat dan met uw zorgverlener in gesprek.

 

Hybride

Bij deze vorm bieden wij een mix aan van face to face en online. Het online deel kan bestaan uit het doorlopen van modules die u via het internet doorloopt. Het kan ook zijn dat we beeldbelafspraken maken met u.

 

Digitaal

Deze vorm vindt volledig online plaats door middel van beeldbellen en online modules. Er zijn geen afspraken op locaties. Indien u dit wenst, kan u dit bij aanmelding reeds aangeven.

 

Groepstherapie

In 2024 zijn wij gestart met een groep voor Jong Volwassenen en een groep voor cliƫnten die problemen heeft met het zelfbeeld. De ervaring leert dat deze groepsvormen een positief effect hebben en er effectief zijn. Indien u in aanmerking komt voor een groep, zal uw zorgverlener dit met u bespreken.

 

In 2025 zullen we meerdere groepen starten.